Kvällsvakt på Björkvallen

Kära LIF:are, vilka vill vara kvällsvakter?

Alla älskar Björkvallen! Och med alla menar vi även de som tycker det är kul att klottra och stöka runt på nätterna. I enlighet med beslut från Region Gotland genomför vi nu ett antal åtgärder som minskar risken för både skadegörelse och att grannarna ska störas. I detta ingår att vi har en kvällsvakt på Björkvallen kl 21-24 under två veckor efter midsommar, 25 juni - 8 juli. Allt för att garantera lugn och ro.

Så låt oss hjälpas åt! Under passet är man på plats på Björkvallen, till exempel med en god bok och gott sällskap och informerar eventuella nattliga besökare om vilka regler som gäller. Vi är många medlemmar och om alla hjälper till en kväll tror vi att det kommer bidra till lugnare nätter och trevligare miljö runt Björkvallen.

Anmälan sker via denna länk, där man lätt kan klicka i vilken/vilka tider som passar just er. Vill också tipsa om att göra bokningen från en dator eller padda, det ger en bättre överblick över de lediga tiderna.

Bästa hälsningar / Trivselgruppen (Jack, Mulle, Mårten & Magnus)

PS. Om någon vill gå förbi och kolla läget på vår kära idrottsplats under självaste midsommarkvällen, är det också välkommet.

Föregående
Föregående

Anmälan öppen för träning med Hart54

Nästa
Nästa

Nyhetsnytt från styrelsen