Glad midsommar!

Tjoho nu börjar sommaren på riktigt! Vi i styrelsen hoppas ni alla får en underbar midsommarhelg med sol, bad, dans och kanske även lite racketsport med på något hörn. Nedan kan ni läsa om tennislektioner för vuxna som våra grymma tränare Filip, William och Axel kommer hålla under sommaren.

Från och med nästa vecka kommer vi ha banvärdar på plats dagligen som hjälper till med allt möjligt på Björkvallen. Cafét drar igång i samma veva och vi har just i år ett begränsat antal fina vattenflaskor som går att köpa där. De vattenflaskorna kan man numera fylla från en kran på sidan av klubbstugan. Ni hörde rätt! Äntligen har vi vatten!!!💦💦💦💦💦💦💦💦💦

Sedan vill vi än en gång be om er hjälp: imorgon lördag från kl. 11 kommer vi behöva göra en liten extrastädning innan den riktiga städdagen. Vi har tyvärr fått mörka alger på några banor som behöver skuras bort och Andreas har fixat både vatten, pump och högtryckstvätt för att underlätta det hela. Som vanligt gäller detta: ju fler vi är som hjälps åt, desto lättare, snabbare och roligare blir det. :)

GLAD MIDSOMMAR!🌸

Föregående
Föregående

Och vi är igång!

Nästa
Nästa

Anmälan öppen för träning med Hart54