Finaltider Ljugarn Open 2021

Hej,

Oj vilket regn det blev. Vattennivån i poolen hemma har idag stigit med cirka 8cm, så det var nog rätt beslut att skjuta upp finaldagen till lördag.

Vi vill särskilt tacka Våffelmagasinet och Jakob/Jenny för flexibilitet med partaj. Det blir förstås en massa krångel med personal mm. när vi flyttar runt. Jag har för övrigt förstått att de har fått öppna upp ikväll bara för Kricke, som i skrivande stund står och spelar i stängd lokal eftersom "kontraktet ger honom rätt att spela idag", trots att det alltså är stängt. En riktig bonus för Kricke, två kvällar som DJ i stället för en, må vara den ena utan publik :-)

Jag har konsulterat en ganska lång rad av prognosmakare och morgondagen ser sammantaget ut att kunna innehålla korta skurar i alla fall. För att säkerställa att vi blir klara under morgondagen, har vi planerat för finaler med start 09:00, enligt nedan schema. Kommer regnet så rullar vi allting framför oss och spelar så fort banorna är klara.

Fullt schema med spelare finns som alltid på svtf.tournamentsoftware.com, men i korthet gäller följande schema:

09:00

Final Dam Dubbel
Final Herr Dubbel A
Semifinal Herr Dubbel B

10:00

Final Dam Singel B
Final Herr Singel B
Final Mixed Dubbel
Semifinal Herr Singel A (spelas färdigt)

11:30

Final Dam Singel A
Final Herr Singel A
Final Generation Dubbel
Final Herr Dubbel B

13:00 CIRKA

Prisutdelning
Hamburgare

Alla tider ovan med förbehåll för vädrets inverkan. Men är det uppehåll, välkomna att ta morgonkaffet på Björkbvallen imorgon!

Ha en fortsatt trevligt kväll!

Tävlingsledningen

Föregående
Föregående

Så var Ljugarn Open 2021 till ända!

Nästa
Nästa

Finaldagen flyttad till lördag!